Begrepene Smart Parent - Smart Dad og Smart Mama - kan sees på fra mange perspektiver. Imidlertid vil jeg ikke skrive om disse grunnleggende verdiene - å sikre sikkerhet og en følelse av å bli elsket, forstått og respektert, fordi det er klart for meg og for de fleste foreldre som solen. Jeg vil nevne måter og smarte produkter som støtter det å være foreldre.

Alle oppføringene våre, der Smart Parent vises, vil være resultatet av ovennevnte verdier og foreldreoppgaver, samt fra et forsøk på å gjøre livet enklere. Ja, Smart Parent, du har rett til å gjøre livet ditt enklere! Å oppdra et barn er en enorm utfordring, og alle forsøk på å gjøre livet lettere er ikke noe dårlig. Ba ... de er til og med ønskelige - takket være dem vil du få mer tid for deg selv og barnet ditt.

Jeg vil dele min første foreldrenes frykt. Før fødselen av mitt første barn var jeg så redd for at sønnen min ikke skulle sove, at jeg kjøpte en million dingser for å hjelpe til med å sove. Og ja, selvfølgelig, når du bruker en million dingser, er effekten vanligvis mot sin hensikt. På denne måten lærte jeg imidlertid hva som fungerer og hva som ikke fungerer når jeg legger barn i dvale. Heldigvis kom jeg raskt til det som er bra for sønnen min, og på denne måten hadde de to andre barna mine bare bevist smarte produkter 😉

Jeg utvikler meg kontinuerlig på dette området. Noen ganger har vennene mine moro når jeg viser dem nye gadgets til barn. Noen av dem fungerer og andre ikke. Men vi prøver fortsatt nye smarte produkter for å gjøre livet enklere. For å få mer tid (den som har en rengjøringsrobot vet hva jeg sier). For å utvikle og tilbringe tid hyggeligere med barna.

For å være et smart foreldre trenger du ikke å ha en mastergrad i informatikk. Det er nok å ha barnslig nysgjerrighet rundt teknologiske nyvinninger og smarte produkter for de yngste. Fremfor alt må du imidlertid huske at å gjøre livet ditt enklere ikke er en dårlig ting å oppdra barn!

Smart overordnet

Hvis du, Smart Parent, forstår disse konseptene annerledes, husk at ditt synspunkt er like viktig som mitt eller noen andres.

Ha en fin lesning! Flere oppføringer vises snart.

Bilder fra Alexander Dummer, Heike Mintel oraz Mi Pham na Unsplash


Karolina - Smart mamma;) Karolina er mor til tre kjærester. Han verdsetter tidsbruk sammen med familien veldig, og det er derfor han stadig ser etter smarte gadgets som gjør livet enklere. Hun testet hundrevis av dingser for å velge de beste. Hos SmartMe vil han gjerne hjelpe unge og litt eldre foreldre! I tillegg til tiden med barna og SmartMe - jobber han som klinisk psykolog;)

Polsk gruppe Smart Home av SmartMe

Polsk gruppe Xiaomi av SmartMe

SmartMe-kampanjer

Relaterte innlegg